Home >> Subsidies personeel aannemen

Subsidies personeel aannemen

Werkgevers denken vaak dat subsidies alleen toepasbaar zijn voor mensen waar iets mis mee is. Dit is zonde, want er bestaan tal van subsidies voor het aannemen van personeel en zeker niet alleen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Er zijn veel verschillende subsidies die u kunt toepassen, terwijl u toch enkel voor de beste kandidaat gaat. Op deze site beschrijven wij de meest gangbare van deze regelingen.

Subsidies voor het aannemen van personeel

Zo vindt u o.a. uitleg over de zeer lucratieve subsidies voor ‘oudere werknemers’: de Mobiliteitsbonus en voor ‘jongeren’, de Jongerenvoucher en de Premiekorting jongere werknemer. Met deze subsidies zijn de financiële risico’s voor u als werkgever aanzienlijk kleiner. Daarnaast is het in een groot aantal gevallen mogelijk om een nieuwe medewerker 2 maanden gratis proef te laten draaien o.b.v. een Proefplaatsing. Ook bestaat er sinds januari 2014 de Subsidieregeling Praktijkleren.

Allemaal subsidies op het aannemen van personeel dat voor u net zo productief kan zijn als enig ander personeel dat u aan wilt nemen.

Voor onze adviseurs is het regelen van deze subsidies meestal weinig werk, voor u een dienstverlening die u duizenden euro’s per jaar bespaart. Voor zowel klanten van de Payroll Makelaar, als van uitzendbureau 4 Minutes denken wij meestal kosteloos mee over de mogelijkheden.

Heeft u een openstaande vacature, of heeft u al een medewerker op het oog? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij wat voor u de mogelijkheden zijn.