Home >> Over ons

Over ons

In 2011 zijn we begonnen met online uitzendbureau 4 minutes. Vanuit de stellige overtuiging dat personeel vinden en inhuren eenvoudiger en goedkoper kon. Met ongeveer 5.000 inschrijvingen binnen een jaar waren veel werkzoekenden dat met ons eens.

Als startend uitzendbureau merkten wij al snel dat zelf de verloning en voorfinanciering van het personeel regelen ons niet de ruimte gaf om snel genoeg te groeien. Als online uitzendbureau dat een flink uitzendvolume behaalt konden wij gelukkig redelijk goede payrolltarieven uit onderhandelen. Zulke goede tarieven, dat andere uitzendbureaus op onze tarieven mee wouden liften. Dit groeide dan ook  al vrij snel uit tot een inkoopcollectief van payroll voor intermediars.

Vanaf halverwege 2012 hebben wij besloten om met meerdere payrollbureaus samen te gaan werken, zodat wij voor elke ondernemer een maatwerkoplossing aan kunnen bieden. Mede vanwege het succes hiervan hebben wij besloten om dit als zelfstandig bedrijf verder te laten gaan: de Payroll Makelaar.