Home >> Onafhankelijk payrolladvies

Onafhankelijk payrolladvies

Met honderden payrollbureaus en duizenden uitzendbureaus die voor u graag de verloning van het personeel willen regelen, is er aan payrollaanbieders geen gebrek. Lastig hierbij is echter dat al deze bureaus er een zakelijk belang bij hebben om hun diensten te verkopen. Als ondernemer blijven daarom twee voor u belangrijke vragen onderbelicht. Vragen die u alleen beantwoord kunt krijgen met onafhankelijk payrolladvies:

  1. Is payroll voor u de beste oplossing voor de verloning van uw personeel?

Het beantwoorden van deze vraag ligt in het afwegen van de voordelen van payroll t.o.v. de nadelen van payroll. Hierbij kunt u zich de volgende vragen stellen:

  • Opereert u in een snel veranderende markt?
  • Heeft u gedurende het jaar sterke pieken en dalen?
  • Heeft u geen expertise/tijd om zelf de verloning te regelen?
  • Is het eenvoudig voor u om personeel te werven?

Is het antwoord op één of meerder van deze vragen positief, dan zou payroll best eens bij u kunnen passen.

Welke payroller past er dan het beste bij u qua dienstverleningsniveau, expertise en qua tarief?

Onafhankelijk payrolladvies kan u op dit vlak veel werk uit handen nemen. U wilt de payroll immers uitbesteden omdat u ontzorgd wilt worden en omdat u zich niet teveel wilt verdiepen in de juridische beslommeringen rondom het verlonen van personeel. Payroll vergelijken en het doorworstelen van de algemene voorwaarden van meerdere payrollbureaus staat dan ook ongetwijfeld niet bovenaan uw lijst van favoriete activiteiten. De Payroll Makelaar biedt u als betrouwbare partner vrijblijvend het beste advies en regelt voor u gegarandeerd de beste tarieven bij de beste payrollbureaus.

De 5 voordelen van onafhankelijk payrolladvies door de Payroll Makelaar:

  1. Persoonlijk payrolladvies: Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor , of komen bij u langs om u vrijblijvend te adviseren. Wij versturen dus niet zomaar een stapel offertes, maar adviseren op basis van uw specifieke situatie en wensen.
  2. Echt onafhankelijk payrolladvies: Een advies dat niet onafhankelijk is, is geen advies maar een verkoopargument. Wij vragen daarom van de door ons geselecteerde payrollbureaus dezelfde marge. Hierdoor kunnen wij onafhankelijk opereren.
  3. Gegarandeerd het laagste tarief: Bij de door ons geselecteerde payrollaanbieders hebben wij ontzettend scherpe tarieven afgedwongen. Zo scherp dat wij u de garantie durven te geven dat wij bij deze payrollbureaus het laagste payrolltarief kunnen bieden.
  4. Alleen de beste payrollaanbieders: Uiteraard zijn al onze payrollbureaus NEN 4400-1 gecertificeerd, geregistreerd door de SNA en meerdere payrollers zijn zelf ISO 9001 gecertificeerd. Het grootste kwaliteitskeurmerk is echter als ze al voor een lange periode onze leverancier zijn. Wij blijven de payrollers immers altijd kritisch volgen, en monitoren constant of u als klant nog tevreden bent.
  5. Langdurige tevredenheid: Onderdeel van uw tevredenheid op de lange termijn is de ontwikkeling van het tarief. U wilt als vaste klant immers niet elk jaar meer gaan betalen. Als payroll makelaar blijven wij jaar in jaar uit uw belangen behartigen. Op die manier kunnen wij zowel het beste tarief blijven garanderen als de kwaliteit van de dienstverlenen blijven waarborgen.